dimecres, 24 de juny del 2015

10K L'ALCUDIA

Aprofitant que estava a la terreta i després de parlar amb Maria decidim participar en aquesta cursa. Feia molts anys que no la feia, de quan tindria 8 ó 10 anys aproximadament però la recordava com una cursa amb un bon ambient, així que ens presentem allà minuts abans de la sortida el meu pare, Maria, Tobi i jo. Feia molta calor així que hidratar-se bé seria fonamental.
Pel que fa a la carrera poc que dir, no vaig fer una carrera intel·ligent perdent el primer grup els primers metres i quan vaig voler enllaçar vaig haver de fer un esforç que em va passar factura els últims quilòmetres. Quan vaig tornar a enllaçar anavem uns vuit corredors però ràpidament 2 d'ells es van escapar a un ritme massa alt com per intentar seguir-los, prou tenia jo ja aguantant en el grup que estava. Van passant els quilòmetres i el grup es va trencant.


 Els últims minuts són durs i el ritme decau, fa molta calor. Entre de nou a l'Alcudia en cinquena posició però em passa un corredor, vaig fundit i no puc aguantar-lo així que finalment sisé amb un temps de 34:47 i tercer de la categoria que em va servir per a pujar al podi. No content per la cursa però si per haver gaudit d'ella amb un ambient increible i molts participant, 827 van arribar. Minuts després arriba mon pare i poc després Maria, els dos han fet una carrera molt bona, com sempre.
Finalment i per respecte a l'organització ens esperem a la recollida de trofeus que es va fer molt llarga. A seguir entrenant i gaudint de l'esport.