dimarts, 7 de setembre del 2010

VOLTA A PEU A CORBERA

Dissabte 28 D'Agost, i després d’haver fet uns 110 quilòmetres de bicicleta pel matí, vaig anar a la volta a peu de Corbera. La carrera era igual que l’any passat, a excepció d’una cosa, el preu de l’inscripció. L’any passat gratuïta i aquest any 3 euros, on arribarem?

Vaig arribar prou justet de temps, sobre 25 minuts abans de la carrera que començava ales 19:00 hores. Vaig a pel dorsal i el xip, després a per la bolsa del corredor. Em trobe a Pau i a Isma, anem a fer un poc d’escalfament ja que sols queden 10 minuts per a l’inici. Arribem a la línea de sortida i ja esta pràcticament tota la gent situada, pel que ens posem a la part de darrere.

Es dona la eixida en 5 minuts de retard i després d’uns metres comencen a córrer molt lentament. La idea es fer 8 quilòmetres de carrera continua a un ritme bastant lent. La primera volta es fa per dins del poble i després ens dirigim cap a una zona en la que hi ha una forta pujada del quilòmetre 5 al 6 i després ja anem cap avall fins a l’arribada.

Els primers quilòmetres els fem bastant lents a uns 5 minuts el quilòmetre. Poc a poc incrementem un poc el ritme fins a fer els últims quilòmetres sobre un ritme de 4 minuts el quilòmetre per a acabar en un temps de 37:34 a 4:42 el quilòmetre a la posició 137 de 444 participants.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada