dilluns, 23 d’agost del 2010

VOLTA A PEU A LA PLATJA DE TAVERNES


Després de casi 15 dies d'excesos i sense fer res d'esport, el dia 6 d'Agost vam anar a la carrera de la platja de Tavernes. Cap allí ens dirigirem Joan Garrote, Juan, Pablo, el meu germà i jo, a més el tio Ote va vindre a vore la carrera. Només arribar ens adonem de la quantitat de gent que hi havia, pronte ens trobem a molta gent, Vicent, Ramon, etc..

Fem un bon escalfament i ens dirigim cap a la linea de sortida uns 10 minuts abans de l'inic, les 20:00 hores, però ja estem a uns 50 metres de l'arc de sortida. Feia molt de temps que no veia tanta gent en una carrera de 8 quilòmetres.

Es dona la eixida i després de 20 segons passem per la linea de sortida. Als primers metres alternem trams caminant i trams trotant. Intente avancar però es fa pràcticament impossible, a més el desgast d'anar esquivant i fer canvis de ritme per a avancar és important. Em desanime molt, dona molta ràbia que gent que vaja molt lenta es situe a la part davantera i vagen fent tapó. Pase el primer quilòmetre després de més de 4:30 cosa que em desanima molt i allunya el objectiu de fer un bon temps. El segon quilòmetre transcurreix per carrers més amples on ja es fa més fàcil avançar, quilòmetre 2 3:45. A més hi ha moltíssima gent animant durant tota la prova.

Poc a poc seguisc avançant corredors i passe el tercer quilòmetre en un temps de 3:53, anem dirigint-nos cap a Padur, passe el quilòmete 4 en 4:02, Poc després es troba l'avituallament, on m'hidrate ja que fa molta calor. Poc després ens creuem en els primers classificats que ja van de tornada, Hauchar i Luismi Martín Berlanas, quin espectacle. Haguera dessitjat estar a la linea d'arribada per a vore´ls arribar. Quilòmetre 6,4:04.

Arribe a Padur i fem un gir de 180 graus per a tornar a l´extrem oposat de la platja, vaig prou justet de forces ja que he forçat massa per a recuperar el temps perdut al primer quilòmetre. Intente aguantar durant este quilòmetre per a apretar durant l'últim. Passe el seté en un temps de 4:09. Ja sols queda l'últim esforç. Aprete tot el que puc però als ultims metres no puc aguantar pel que he de baixar el ritme, últim quilòmetre en un temps de 3:51 per acabar en 32:08 a una mitjana de 4:01 el quilòmetre que tenint en compte el temps perdut al primer quilòmetre i el temps d'inactivitat es un bon resultat.

Bon avituallament i bona bolsa del corredor. Molt bona organització en una carrera que van participar més de 1000 persones a pesar de ser un divendres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada