divendres, 23 de juliol de 2010

VOLTA A PEU A LLOCNOU D’EN FENOLLET

Dissabte passat vaig anar a la a volta a peu de Llocnou amb Pablo. Al arribar quan anava a canviarme m’adone que m’he deixat els pantalons a casa. Correré en els que porte. La carrera començava a les 19:30 i ja anant la temperatura en el cotxe marcava més de 30C. Em pose a la línea d’eixida a la part central i puntualment es dona la eixida. La idea era anar a 4:10 el quilòmetre, entre el calor i les poques ganes de córrer que tenia, no podía demanar més.

A continuació la ruta de la carrera:

Passe per baix de l’arc després de 13 segons i els primers metres es fan un poc lents, però pels laterals es pot avançar. El primer quilòmetre transcorre per dins del poble i seguidament passem de nou per la sortida. Passe el primer quilòmetre després de 4 minuts justos. Poc a poc vaig fent i arribe a un grupet prou nombrós en el que em trobe còmode. Agafem un camí que ens trau del poble, ara anem de baixada durant tot el quilòmetre, encara que no molt pronunciat, 3:47. El tercer quilòmetre pica ara cap amunt encara que molt suau. El calor asfixiant ja va notant-se a més el terreny irregular i l’arena van passant factura, tercer quilòmetre, 4:01. El quart quilòmetre va de nou cap avall i es troba l’avituollament, agafe aigua i refresque un poc i seguim avançant poc a poc, 3:51. A partir d’ací ens dirigim de nou cap al poble, i pràcticament sempre cap amunt. A partir d’ací la carrera ja va fent-se pesada, quilòmetre 5, 4:20. El sisè quilòmetre pica un poc cap amunt però no es fa molt llarg, la gent ja va molt cansada, 4:12. Vaig bastant maxacat ja i fins arribar al quilòmetre 7, patisc de valent, de fet es el quilòmetre que més tarde a fer, 4:25. Tornem de nou al poble i l’últim quilòmetre transcorre per dins del poble, done el poc que em queda i faig l’ultim quilòmetre en 3:55. Passant l’arc després de 32:44 com a temps oficial i 32:31 com a temps real, a una mitjana de 4:04, entrant a la posició 74 d’un total de 465 atletes.

Bona organització per tan sols un euro. Bon avituallament amb meló fresquet, samarreta, aigua i a més xip i fotos a l’arribada. Bon ambient a la carrera que pertany al circuit de carreres de la costera.

Gràfica de la elevació/Ritme cardiac/ritme.


Foto de l'arrbada:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada