dijous, 22 de juliol de 2010

VOLTA A PEU A GUADASSUAR

Ja fa unes 3 setmanes que vaig participar en esta carrera i no tenia massa ganes de fer cap crónica sobre ella però m’agradaria tindre a la llarga dades de totes les carreres en les que participe.

La carrera es va celebrar el dijous 1 de Juliol, si dijous, i a pesar d’això hi havia moltíssima gent, realment em va sorprendre. La prova començava a les 20:00 i s’havien de recòrrer 8 quilòmetres, per això sobre mitja hora abans arribarem Ferran, Pablo i jo.

Després d’agafar el dorsal anem a fer un poc d’escalfament i cap a la sortida. A pesar d’arribar amb uns minuts d’antel·lació vam haver de situar-nos prou cap al darrere.

Es dona la sortida i despres d’uns 15 segons passem per baix de l’arc. Primer quilòmetre molt lent ja que costava avançar davant la multitud, 4:15. Poc a poc la carrera s’estira i conseguisc córrer més còmode, segon quilòmetre 3:54 i recuperant posicions poc a poc. Poc a poc passen els quilòmetres i vaig a bon ritme encara que els ultims se’m fan bastant llargs degut al calor. A la fi arribe amb un temps de 32: 01 just a 4 minuts el quilòmetre. Els quilòmetres estan mal marcats ja que a l’arribar si que em marquen 8 quilòmetres però els primers quilòmetres estan més llargs que els últims.

Molt bona la organització per a una prova gratuïta, amb samarreta de regal, cerveceta a l’arribada i beguda isotònica.

A continuació expose el recorregut de la prova:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada