dilluns, 23 d’agost del 2010

VOLTA A PEU A SIMAT

L'endemà de participar al triatló d Antella vaig decidir anar a fer la volta a peu a Simat. La idea era anar a rodar ja que el desgast del dia anterior havia estat important, i tenint en compte que venien uns dies d'inactivitat per festes.

La carrera era a les 19:30 hores, així vaig ixir desde casa sobre una hora abans trotant direcció a Simat, a 2 quilòmetres aproximadament. Feia molta calor i una hora després no pareixia que seria molt diferent.

Em situe a la linea d'eixida prou avancat amb Vicent, i en aquest moment descarte anar a rodar, quan ens posem un dorsal no sabem anar a rodar. Volia intentar aguantar el màxim temps possible amb Vicent encara que sabia que no aguantaria durant els 7 quilòmetres.

El primer quilòmetre el passem després de 3:53, el segon va per dins del poble i intentem buscar la hombra en tot moment, quilòmetre 2 3:49.

El tercer quilòmetre ens allunya del poble direcció a la Fontarda, fa bastant aire de cara pel que es fa complicat mantindre el ritme. Poc després arribem a l'avituallament i després de beure i refrescar veig que m'he quedat un poc retrasat de Vicent, quilòmete 4 3:55. Arribem a l'altura de la Fontarda i ara l'asfalt pica cap amunt, passe un moment complicat intentant mantindre el ritme i poc després ja estic a l'altura del quilòmetre 5, encara que no perd de vista a Vicent en ningun momento, no arribe a la seua altura. A partir d'ací ja anem un poc cap avall. Els 2 últims quilòmetres passen sense cap sobresalt, pare el cronòmetre en un temps de 27:00 minuts a una mitjana de 3:51 el quilòmetre i bastant satisfet pel resultat.

Després d'hidratar-me amb aigua, meló i beguda energètica i de comentar la carrera, de nou cap a casa trotant per a estirar cames.

Bona cursa i molt bona organització a la que feia ja uns quants anys que no participava a pesar de tindre-la tant a prop.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada