dimecres, 11 de juliol del 2012

TRIATLÓ DE CASTELLÓ

El passat Diumenge vaig participar al triatló olímpic de Castelló amb el meu germà. La sortida era a les 8 del matí per això ens vam tindre que aixecar a les 5 del matí i mitja hora més tard anàvem cap allà. A pesar de gitar-me aviat, em va costar molt dormir i fins la 1 no vaig poder dormir encara que si descansar.
Arribem amb temps a Castelló i després d’aparcar i recollir dorsals i demés, ho deixem tot preparat per a gaudir d’un matí de esport. Puntualment es dona la sortida, havíem de completar 2 voltes a un circuit triangular de 750 metres sortint de l’aigua entre les 2 voltes. La mar està un poc picada i a mesura que ens endinsem ens costa avançar, algun que altre colp però es pot nadar bastant bé. Desprès de superar la primera boia anem paral·lels a la costa i ja es nada molt més còmode, superem la segona boia i de nou cap a la vora. Al sortir de l’aigua mire el cronòmetre i marca 12 minuts i alguns segons. La segona volta la faig més o menys al mateix ritme i ràpidament encarem cap a la T1, que estava molt lluny de la platja. Després de 26 minuts i 6 segons, a la posició 35.


Transició bastant lenta que em fa perdre alguna posició i un bon grupet de bicicleta. Em pose a rodar bastant ràpid però és impossible agafar el grup de davant, així que amb un altre triatleta anem fent relleus i poc a poc anem fent camí. El ritme és molt alt i no estic segur de poder aguantar els 40 quilòmetres a este ritme, després d’uns 5 quilòmetres ens agafen 2 triatletes per darrere i incrementem encara més el ritme, em costa anar a roda i els relleus que done se’m fan eterns. Fins la segona volta, en que agafe un poc d’aire no puc beure ni prendre’m un gel. Seguim donant relleus els 4 i mantenim la distància amb el grup de davant a pesar de que ells en son bastants més. Quan estem per la meitat de la tercera volta ens absorbeix un grup per darrere en el que ve el meu germà. Per una part em cabreja, ja que em desgastat molt i a ens han agafat però per altra banda m’alegre perquè podré descansar un poc i baixar a córrer un poc menys desgastat. Em pose a la cua de grup per a recuperar però a la primera sortida de la corba, no perd el grup de miracle, si m’encante em quede descolgat, així que només puc ,avance posicions fins a posar-me a la part de davant del grup.


 Sense complicacions arribem a la T2 i després d’una ràpida transició, on observe que no hi ha massa bicicletes a boxes em pose a córrer. Ja comença a fer calor així que a beure en cada avituallament. El tram constava de 4 voltes a un circuit de 2,5 quilòmetres d’anada i tornada. Comence a córrer a bon ritme encara que perdent alguna posició a l’inici. Poc a poc estabilitze el ritme a 4:05, 4:10 el quilòmetre. LA segona volta se’m fa un poc llarga però vaig dosificant en tot moment. A cada volta em creue amb el meu germà que va poc darrere de mi.
Les 2 últimes voltes comencen a passar factura a la majoria de triatletes i és quan jo millor em trobe, cosa que em permet recuperar alguna posició. Creue la línea d’arribada després de 2 hores 14 minuts i 17 segons a la posició 29 de 438 que han acabat, fent el parcial 35, 84 i 44 respectivament. El tram ciclista a una mitjana de 37,61km/h i el tram de córrer amb 42 minuts, a 4:12 el quilòmetre.
3 minuts després arribava el meu germà fent una magnífica carrera, a la posició 62. Poc a poc anem millorant. El pròxim triatló serà el 21 de Juliol a Antella, un tri molt bonic i especial.
Minuts abans d’acabar nosaltres es donava la sortida del triatló esprint amb la presència de Juan, el que era el seu primer triatló de la temporada i aconseguint un molt bon resultat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada