dijous, 3 de gener del 2013

RESUM ANY TRIATLÈTIC 2012

Al finalitzar la temporada es moment per fer balanç d'allò que ha succeït durant aquest període i sols puc dir que estic molt satisfet de tot allò que he aconseguit.

He complit un dels meus somnis, acabar un Ironman (IRONCAT) amb un temps molt bo per a un debut i impensable fa sols uns anys on ni tan sols m'havia tirat a la piscina i no tenia ni idea de que era el món de la triatló.
Tot allò que he aconseguit ha sigut a base de constància i sacrificar hores de son , de família, d'amics i una cosa molt important, que les lesions m'han respectat i no m'han causat pràcticament problemes, sense la unió d'aquests factors hagués estat impossible.
Pel que fa a la natació la millora ha sigut impressionant, de no tenir gens de tècnica, no saber ni que era un pull, ni utilitzar aletes, ni manoples, i sortir dels últims als triatlons, a guanyar en tècnica i en ritme fins a sortir bastant bé i arribar a la T1 amb la sensació d'estar molt sencer. Les hores invertides en tècnica amb el que ha estat el meu mister, Robert Mayoral, han donat els seus fruits i a ell li dec molt d'aquests èxits d'aquesta temporada, també m'ha planificat els entrenos de ciclisme i carrera a peu, però el que més necessitava era la natació i només tinc paraules d'agraïment cap a ell.
Pel que fa a la bicicleta, també he millorat bastant, la cabra que tinc des de l'inici de temporada i les hores amb ella han tingut la seva recompensa, a pesar de tot crec que ha sigut el meu punt feble aquesta temporada i en el que més millora puc tindre, hauré de fer més hores damunt la cabra ja que a la llarga distància el tram ciclista pren major importància, tant pel temps que estas a sobre d'ella, com pel fet de que al estar prohibit el drafting el desgast es major. L'estudi biomecànic que em faré en breu m'ajudarà tant en prevenció de lesions com en posició aerodinàmica damunt de la bicicleta i comoditat.
La cursa atlètica a pesar de no haver-la entrenat específicament, excepte per a la marató, he millorat i puc còrrer a ritmes més alts, millorant marques personals de 5k, 10k, mitja marató i he aconseguit el repte de molts atletes popular, baixar de la barrera de les 3 hores a la marató, 2:57:44.
Sols puc dir que he gaudit molt durant aquesta temporada i estic molt content de poder estar en aquest mon, són moltes hores de dedicació però amb una bona planificació i amb il·lusió tot es pot aconseguir, a més he conegut a gent increïble, com son els triatletes del C.N. Sabadell que m'han acollit com un més i en els que he compartit moltes hores d'entrene i també de no entrene.  
Sols espere gaudir la pròxima temporada tant com ho he fet aquesta i evidentment no patir cap tipus de lesió.
Ens veiem per la piscina, carretera o pels camins.
Salut i quilòmetres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada