dimarts, 1 de setembre del 2009

VOLTA A PEU A CORBERA

Ahir dissabte es va disputar la volta a peu a Corbera que constava de 8000 metres en un circuit semi-urbà. El perfil era prou exigent tal i com es veu en la gràfica següent:

La carrera començava a les 19:00, així que vam eixir sobre les 17:45 del poble Oscar Victor i jo. Vam arribar i després d’aparcar al poligon ens dirigim cap al centre del poble per tal d’apuntar-nos.

Arrepleguem el dorsal i anem a fer un poc d’escalfament, encara que molt curt ja que fa molta i a més tenim molta gossera. Es dona la eixida i encara que hi ha molta gent ens situem a la part de darrere, la idea és no forçar sinó fer una estona de carrera continua. Eixim els 3 junts però al cap de poc, Victor decideix anar un poc més lent. Seguim endavant Oscar i jo, al pas pel primer quilòmetre el cronòmetre ja marca 5 minuts 10 segons, passem el segon en 10 minuts 10 segons aproximadament. A partir d’este quilòmetre ens dirigim cap a les afores del poble on es troba l’avituallament i passem pel quilòmetre 4 en un temps de 20 minuts. A partir d’ací i fins el quilòmetre 6 la carrera es cap a amunt arribant a una rampa final de gran duresa. Després la carrera ja va cap a avall fins al quilòmetre 7 on s’endinsa ja cap al centre del poble i a buscar l’arribada. Parem el cronòmetre en un temps de casi 38 minuts, a 4:45 el quilòmetre, no és un temps massa bo però ens ha servit per a agafar ritme.
Ja en la línia d’arribada ens ofereixen un gelat a cadascú, meló d’alger fresquet, que senta molt bé en un dia de tanta calor, aigua, refresc i una samarreta.
La carrera va estar molt ben organitzada i a pesar de la gent que hi havia va haver aigua, samarreta i refresc per a tots.
Les carreres populars estan de moda en estos temps de crisi i el fet de ser de bades fa fer que assistira molta gent, de Benifairó érem una quinzena: Oscar, Victor, Pablo, Bollo, Joan, Bernardo pare i fill, Paco, Raül, Vicent, Adrià el meu padrí, David Solis i el seu germà Miquel, que a la fi va ser el guanyador, avantatjant en un minut al segon classificat. Enhorabona a tots i xapó per a l’organització.
Ací una foto de després de la carrera, les cares ja no son tan brillants com abans de la carrera.


Per la nit soparot al cassal en els amics, corder al forn, i una bona picadeta i pronte a dormir, que hui hi havia que seguir entrenant. El triatló olímpic de València ja està a tan sols 7 dies. Dissabte a vore la contrarellotge de la Volta a Espanya a València i diumenge a pel triatló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada