dijous, 8 de març del 2012


Després de deixar passar uns dies, i pensant en València LD, valore que el resultat que vaig obtenir és bastant bo. Analitzant per sectors, a la natació vaig invertir un temps de 33:32, que és el parcial 178 dels 553 que han acabat de grups d’edat, això vol dir que ja no arribe dels últims en aquest tram, més bé arribe sobre la posició 33 per cada 100 triatletes, a més si ho compare amb l’altre half que he fet, a Elx, en el meu debut, això si, en el que vaig tardar 42 minuts, he millorat el temps notablement, també ara, al no estar en aigües obertes, era més fàcil nadar, però així i tot la millora és molt significativa. Estic entrenant molt bé la natació amb l’ajuda de Robert Mayoral, tot un expert en triatló. i que m'està ajudant moltíssim en tota la meva preparació. Gràcies Robert.

Al sector ciclista de la carrera poques conclusions puc obtenir, ja que el vent i el terreny van posar les coses molt difícils, a més la punxada que vaig patir, que em va suposar perdre 14 minuts em va desmoralitzar.  Pensava que havia perdut menys temps però adjunte una foto de l'anàlisi que he fet per a deduir-ho.Vaig tardar 3 hores i 11 minuts per a fer els 92 quilòmetres, però que si li reste els 14 minuts perduts hagués estat per baix de les 3 hores que en estes condicions tampoc està malament, i sobre la posició 215. La millora també és bona encara que sé que puc millorar molt més, amb la nova bicicleta cada vegada em sent més còmode i anar acoplat ja no em resulta complicat, el que si que hauré de fer, és anar a rodar acoplat i treballar més aquesta posició, cosa un poc difícil ja que en Sabadell el terreny no és gens pla com en la zona de València i per a buscar una zona plana s’han de fer bastants quilòmetres, espere que ara que ja allarga el dia podré anar cap a la costa per a rodar per pla.

I corrent bastant bé, vaig començar un poc massa ràpid i a un ritme que no podia aguantar durant tota la mitja marató per això vaig anar reduint el ritme poc a poc fins a estabilitzar-lo a un ritme de 4:30 4:35 el quilòmetre. Crec que haguera pogut patir un poc més però veient que el temps que faria ja no seria bo, vaig decidir aguantar a aquest ritme. Així i tot he fet el parcial 168 dels grup d’edat, que està bastant bé.

Resumint, estic satisfet de la progressió que he experimentat en triatló, a pesar de no haver realitzat cap triatló des de fa quasi 2 anys. També estic satisfet de la recuperació que he tingut, ja que ha sigut molt ràpida i a pesar de que dilluns tenia les cames un poc carregades, dimarts ja estava totalment recuperat.

Crec que vaig pel bon camí, i entrenant amb constància podré millorar temps i acabar un somni que tinc des de fa uns anys, el d’acabar un triatló distància Ironman, cosa que espere fer el 12 de Maig a l’IRONCAT. Si les lesions hem respecten com ho han fet durant aquests últims temps, crec que ho podré aconseguir, se que no serà gens fàcil i hi haurà moments realment durs però amb il·lusió i treball seré capaç de complir aquest somni.

Una altra cosa que volia expressar, és el tema de l’organització del triatló, ja que m’ha paregut que sols es preocupa de donar una bona imatge de cara a l’exterior però que no cuida als triatletes com s’ho mereixen, sobretot pel preu que ens ha costat, 100 euros als primers inscrits i 140 els restants. En la natació no tinc a penes res a dir, bon circuit, però les boies poc visibles. Del circuit en bicicleta, lamentable, amb terreny molt irregular, grava, clots, etc.. i a més trams oberts al tràfic on es feia difícil circular degut a la impaciència dels conductors, a més no hi havia senyalitzat ningún punt quilomètric.

 El tram de carrera a peu, a 3 voltes, ja no opine de si m’agrada o no, sinó que no és agradable anar corrent i que la gent vaja creuant-se sense mirar. Unes tanques, cinta o alguna cosa més per a evitat aquesta situació no hagués estat de més. També indicacions de punts quilomètrics no crec que coste grans esforços i algun bany durant el recorregut crec que es fonamental. L’avituallament d’aquest tram molt limitat, a pesar de que van dir a la seua web que hi hauria isotònica, coca cola i algun sòlid, però res d’això. Sols aigua i gels que pel que m’han comentat, eren molt fluixos. També m’han dit que els últims es van quedar sense aigua, en fi, sense comentaris. I per a acabar-ho de rematar no hi havia dutxes habilitades per a després de la cursa, sabent que hi ha gent de tot arreu, no estava de menys habilitar algun poliesportiu per a poder dutxar-se. Tampoc samarreta ni medalla de finisher, bastant pobre. I ara m’assabente que han furtat una bicicleta de boxes, a més d’una roda i altres coses, o també que van tardar més de 3 hores a anar a per una xica que s’havia lesionat per la zona on més vent feia... En fi, espere que prenguin nota. Sols havia estat a un half, el d’Elx, i ni punt de comparació ni amb la organització ni amb el tracte al corredor, però bé, ja sabem tots a que va la FETRI i a que va Elx Arenales.

1 comentari:

  1. felicitats crack, m'alegro que estiguis content del resultat i mes tenint en compte que la prova no va ser fàcil....espero que hagis apres una mica i ara et coneguis encara més el teu cos, d'aqui a millorar cada dia mes....
    i gracies per la mencio!!

    ResponElimina