divendres, 25 de juliol de 2014

TRIATLÓ ANTELLA 2014

Per tercer any vaig participar en aquest fantàstic triatló i de nou no va deixar indiferent a ningú.
La prova començava a les 18:00h amb 4 sortides, a mi em tocava la tercera a les 18:06 minuts. Arribem allà Lourdes, Daniela que per primera vegada ens acompanava a un triatló i jo. Amb molt de temps deixe tot a boxes i tinc temps per relaxar-me però no per a escalfar a l’aigua, quan anava a fer-ho els jutges diuen que tots cap a fora que entrarem segons ordre de ixides, així que sense escalfar vaig començar a nadar.
La natació la vaig començar bastant bé, nadant còmode i a ritme bastant regular amb poca gent per davant però a mesura que ens acostavem al gir la massificació feia difícil nadar còmode, el gir de les 2 boies vaig haver de fer trams a braça ja que era impossible nadar, la tornada més rapida pel corrent a favor però vaig començar a avançar gent de la sortida anterios que m’obligaven a canviar la trajectòria, finalment 19:46 per completar els 1200m. Transició llarga i a per la bicicleta, hi ha poques bicicletes però evidentment molta gent ha sortit 3 i 6 minuts abans que jo. Agafe la bicicleta i veig a Lourdes i a la Daniela, la seua presència em dona molta força per fer un bon triatló, pedale a molt bon ritme, sé que fins a dalt del port he de donar-ho tot i despres ja vindrà un tram amb descans abans d’afrontar la segona pujada.
 No pare d’avançar a triatletes cosa que em motiva, el primer port el supere a molt bon ritme i és el moment d’oxigenar un poc les cames però sense dormir-se, aprofite per beure aigua i prendre’m un gel, fa molta calor. Arribant a la presa de Tous ve el segon tram difícil, 1.5km d’ascenció que es fa més pesat, continue passant gent mentre que fins al moment sols m’ha passat un triatleta a un ritme brutal. D’ací dalt ja va és tot terreny favorable fins a la T2, baixe a bon ritme però amb precaució ja que hi ha molta corba. Arribant a la T2 intente prendre’m un segon gel però m’ha caigut, canvi de plans. Hauré de fer el sector de córrer amb aigua.
T2 bastant ràpida on em sorprèn que estic molt sencer de cames i amb moltes ganes de córrer. Em pose les bambes i la gorra i a donar-ho tot, sols queden 8,6km. Començe fort però sempre guardant que entre la calor i que encara queden 30 minuts de cursa, puc pagar l’esforç. A la ixida de la T2 torne a vore a la família, cosa que em dona un extra de motivació, mire el garmin i vaig a 3:56, ritme bastant bo. Molt d’ambient pels carrers d’Antella i un dia espectacular. A cada avituallament vaig bevent i tirant-me aigua pel cap, continue avançant a triatletes i em sorprèn amb la facilitat que estic corrent, en tot el tram de ciclisme sols m’ha passat un triatleta mentre que corrent de moment ningú m’ha avançat. 
Passe la primera volta de les 2 i agafe la goma que ens indica que ja sols queda una volta, uns 4km, el ritme segueix sent molt bo i el ritme mig ja ha baixat a 3:54. Decidisc augmentar un poc el ritme ja que vaig bé i ja sols queden 4 km, continue corrent concentrat i el fet d’avançar a molta gent motiva molt. La recta final és queda curta i estic molt content de com he fet el triatló de menys a més i amb ningún moment de davallada física. No se en quina posició he entrat ni m’importa massa però sé que de segur ha anat molt bé, esperava fer la posició 50 aproximament.
Al arribar a casa veig els resultats i sorpresa més que agradable, parcial 70 a la natació amb 19:46, parcial 48 a la bicicleta amb 55:29 a una mitjana de 33,5km/h i parcial 19 corrent a una mitjana de 3:52 per acabar a la posició 20 de 500 participants.
Ambient magnífic, triatló especial que repetiré mentre puga i un nivell molt alt. Felicitar a voluntaris, organització i a tota la gent que fa possible aquest esdeveniment. Antella és triatló.

Ara amb la motivació d’aquest resultat a preparar com cal el Ican Gandia d’Octubre. Pel camí alguna cursa a peu, començant hui mateix per Simat, seguint per Benifairó i a l’Agost alguna travessa si puc, alguna volta a peu, i a Setembre ja buscaré algun triatló per acabar de fer la preparació. A Octubre segurament tornaré a Antella per a fer el Masís, un half que segur que està a l’altura del que acabem de fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada